K práci realitního makléře bezesporu patří fakt, že čím více je makléř vidět, tím ho zná více lidí a více lidí se na něj obrací. Kdo by nechtěl, aby se na něj obracelo více lidí! Každý z makléřů chce dosáhnout lepších výsledků ve své práci a dnes jsou jim výrazně nápomocny sociální sítě. Dříve se lidé potkávali na náměstích a ulicích, aby si poklábosili. Toto dnes jednoznačně přebrali sociální sítě. Takže když si dnes chcete s někým poklábosit, jdete na sociální sítě.
V dnešní době jsou sociální sítě stejně důležité jako řidičský průkaz. Bez něj své auto nemůžete kontrolovatelně a efektivně využívat. To samé platí v byznysu, v našem případě realitách.

Kvalitním obsahem, pestrou strukturou obsahu, grafickými příspěvky a aktivitou dosavadní fanoušky a klienty na stránce udržíte. Možná i pár jedinců za měsíc získáte navíc. Ale jsme ve středověku, abychom sbírali potenciální klienty po jednotkách? Ne, nejsme!

Když jsme pomáhali jednomu makléřovi s rozjezdem sociálních sítích, tvrdil nám, že se jedná o ztrátu času a že je nepotřebuje. My jsme ovšem věděli, že pravda je jinde, tudíž jsme ve své práci pokračovali. Během měsíce jsme mu dokázali, že to tak není. Zrychlili jsme mu prodej nemovitostí o několik dní, získali spoustu nových klientů a to nejdůležitější, dostali jsme ho do povědomí lidí, kteří žijí v jeho regionu. Mnoho lidem jsme ukázali, co a jak daný makléř dělá a jak se prezentuje. Vždyť prezentace naší práce mluví za nás! Ukažte lidem, co a jak děláte a získávejte díky tomu více nových prodávajících klientů. 

A v čem to vše spočívá? Především v profesionální a efektivní propagaci, kterou zajistíte, že každá investovaná koruna nepřijde vniveč, a v kvalitním a strategicky přidávaném obsahem. Spousta makléřů na to nemá čas, znalosti, nebo to dělá špatně. A my jsme si řekli NE! Každý makléř si zaslouží možnost mít špičkový a hlavně efektivní marketing na sociálních sítích.

Proto jsme s týmem vytvořili službu Marketing pro makléře, kde si můžete objednat marketing na sociálních sítích, díky kterému budete celebritou sociálních sítí, a pokud to propojíte se svou špičkovou realitní službou, tak se na vás budou lidé obracet!

A aby toho nebylo málo, rozhodli jsme se, že budeme každý týden psát tipy a triky, díky kterým do svých sociálních sítích naženete čerstvý vánek. Začínáme již brzy!

Odběr novinek a tipů  realitního marketingu